Тајна природног квалитета Славујевих пахуљица од пиринча је једноставна. Ми купујемо пиринач на југу Русије (Кубањ). То је оптимална климатска зона за узгој квалитетног пиринча. Наше пахуљице су зрно пиринча, само спљоштено под притиском. При обради зрно остаје цело и не губи своја природна својства. То омогућава припрему здравог и топлог оброка за само неколико минута.
Прелијте пахуљице у односу 1:2 (по вашем укусу топлом водом, топлим млеком, природним соком, јогуртом...)
Промешајте, поклопите и оставите да одстоји 3 минута (5-7 минута уколико преливате хладним напитком).
Претворите свој доручак у у дезерт. Додајте омиљени ингридијент: сецкане бадеме, суво или свеже воће, џем, чоколаду, коцкице нерафинисаног шећера од трске. На овај начин добијате разноврстан и квалитетан оброк сваког јутра.