Тајна квалитета наших пахуљица је једноставна. Узимамо цело зрно грашка. Очистимо га од љуске, при томе не оштећујемо унутрашњу опну зрна. Пропаримо га и спљоштимо под притиском. Тако наше пахуљице остају нутритивно подједнако квалитетне као и цело зрно грашка. На тај начин вам омогућавамо припрему брзог и квалитетног доручка без кувања. Будите нам снажни и здрави. Пријатно!
Прелијте пахуљице у односу 1:2 (по вашем укусу топлом водом, топлим млеком, природним соком, јогуртом...)
Промешајте, поклопите и оставите да одстоји 3 минута (5-7 минута уколико преливате хладним напитком).
Претворите свој доручак у у дезерт. Додајте омиљени ингридијент: сецкане бадеме, суво или свеже воће, џем, чоколаду, коцкице нерафинисаног шећера од трске. На овај начин добијате разноврстан и квалитетан оброк сваког јутра.