Интегрално брашно од полбе

Одличан извор влакана
  • Паковање:
    500g, 5kg, 25kg

Полба је одличан извор влакана. Влакна заузврат помажу у регулисању дигестивног система. Стога није изненађење што се показало да полба побољшава варење код људи. Ако имате синдром иритабилног колона са опстипацијом или друге пробавне сметње, може вам посебно користити укључивање полбе у вашу исхрану.

Интегрално брашно од полбе

Одличан извор влакана

НУТРИТИВНА ВРЕДНОСТ

у сувом стању на 100 грама производа

  • Енергија
    1541/365 ккал
  • Масти
    4,2 г
  • од којих засићене масне киселине
    1,4 г
  • Угљени хидрати
    62 г
  • од којих шећери
    1 г
  • Дијететска влакна
    6,6 г
  • Протеини
    12,3 г
  • Со
    0,01 г

Припрема

  • Полбино брашно се користи за производњу хлеба и тестенина: укус полбиног хлеба скоро је сличан белом хлебу, с тим што је арома много јача.
Прочитај више о добробитима намирнице